Álom.Íz.Világ.

Csokis-mogyorós brownie, liszt nélkül

Kívül ropogós, belül ragacsos, nagyon csokis és liszt nélkül készül. Kell ennél több? 🙂 A lisztet darált mogyoróval és dióval helyettesítettem, az eredmény önmagáért beszél. 

…és nem kell órákat tölteni a konyhában!

 

DSC_1192-adjust-contrast

 

Hozzávalók:

  • 33,5 dkg étcsokoládé (legalább 50-60 %-os)
  • 33,5 dkg vaj
  • 30 dkg kristálycukor
  • 5 tojás
  • 15 dkg darált mogyoró
  • 22,5 dkg darált dió

 

DSC_1198-adjust-contrast

 

Elkészítése:

A sütőt 170 fokra bekapcsolom. A diót és a mogyorót egy aprítógép segítségével finomra őrlöm.

Egy mély üvegtálba teszem az összetördelt csokoládét és a felkockázott vajat. Gőz felett felolvasztom, majd belekeverem a cukrot és hűlni hagyom. Beleteszem az elkevert tojás, majd a darált diót és mogyorót.

Egy sütőpapírral bélelt (kb. 30×20-as) tepsibe öntöm és az előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt megsütöm.

 

DSC_1163-adjust-contrast

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni az újdonságokról,

akkor látogass el a

blog facebook oldalára és csatlakozz az oldal kedvelőihez.

 

DSC_1158-adjust-contrast

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!