Álom.Íz.Világ.

Körtés-gránátalmás rukkolasaláta fetával

Egy gyorsan elkészíthető, ízletes, színes saláta. Édeskés a gyümölcs és az öntet miatt, a feta pedig ellensúlyozza a sósságával.

DSC_0220A

 

Hozzávalók:

  • 1 adaghoz
    • 1 maréknyi friss rukkola
    • 1 db kisebb körte
    • 1/2 gránátalma
    • 2 dkg fetasajt
    • öntethez: 1 mokkáskanál méz, 2 mokkáskanál balzsamecet

 

DSC_0221A

 

Elkészítése:

A rukkolát megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Egy kis tálka aljára tesszük a salátát, rátesszük az apró kockára vágott körtét és fetát, majd rászórjuk a gránátalmát. (A gránátalmát félbevágjuk és vagy a kezünkkel ki-kifordítjuk a héjából a lédús magokat vagy egy kés tompa felével kiütögetjük belőle.)

Az öntethez a mézet összekeverjük a balzsamecettel és a salátára locsoljuk.

 

DSC_0222A

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni az újdonságokról,

akkor látogass el a

blog facebook oldalára és csatlakozz az oldal kedvelőihez.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!